Регистриран: 30 Aвг. 2009 16:03 Мислења: 2012 Локација: through distance and time..
Silvia Navarro i Fernando Colunga
Атачменти:
370x270-fernando-colunga-silvia-navarro.jpg [ 17.37 KIB | Видено 70 пати ]
_________________ Ти си немир што ме тера да се премислам да верувам во љубовта, да научам да простам зошто секој простува и барем еднаш се покајуваа..
Не е битна далечината, не е битно што не си тука, битно е што те имам во срцето.
And if you have to walk a million miles I'll wait a million days to see you smile..distance and time, I'll be waitin'
♥UnIqUe♥
Наслов на мислењето: Re: Омилен пар
Испратено: 18 Јан. 2010 02:36
Романтичен студент
Регистриран: 11 Oкт. 2009 12:40 Мислења: 4304
brunette girl Напиша:
Сонцинаа на дадааааа
_________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never knew
..The HoTtEst loVe haS thE ColDeSt End..
ЈаС ќЕ бИдАм ТвОеТо ЗнАеЊе,А тИ бИди МоЈаТа МуДрОсТ
BuBenCe1
Испратено: 18 Јан. 2010 03:19
Романтичен средношколец
Регистриран: 23 Aпр. 2008 22:02 Мислења: 1526
*Ane* Напиша:
brunette girl Напиша:
Сонцинаа на дадааааа
најубави!!
_________________ Mожноста е она што ме води низ животот,можеби ќе помислиш дека сум фантазер или будала, но верувам дека се е можно!
Сакај го животот и тој ќе те сака!Сакај ги луѓето и тие ќе те сакаат! I like how it feels to not feel...
Elena's vampire
Испратено: 18 Јан. 2010 13:54
Романтично бебе
Регистриран: 23 Oкт. 2009 23:44 Мислења: 120
BuBenCe1 Напиша:
*Ane* Напиша:
brunette girl Напиша:
Сонцинаа на дадааааа
најубави!!
Се Согласувам !! Преубави се!!
_________________ - Knows all her friends and family bring happiness... some when they visit ... others when they leave :))
- Never forget there is always someone who loves you wherever u are whatever u do. Stay true to urself and listen to ur heart n follow ur dreams.
- Life is not about extravagance, materialism, or money. Its about loving the people that matter most because you will never know if you will see them tomorrow.
ൠκïκααൠ™
Испратено: 18 Јан. 2010 22:09
Романтично бебе
Регистриран: 18 Јан. 2010 21:50 Мислења: 16
-Мар и Тијаго -Вале и Рама -Камило и Паз
brunette girl
Испратено: 18 Јан. 2010 22:48
Романтичен средношколец
Регистриран: 30 Aвг. 2009 16:03 Мислења: 2012 Локација: through distance and time..
enna Напиша:
BuBenCe1 Напиша:
*Ane* Напиша:
brunette girl Напиша:
Сонцинаа на дадааааа
најубави!!
Се Согласувам !! Преубави се!!
сонциња мори тие
_________________ Ти си немир што ме тера да се премислам да верувам во љубовта, да научам да простам зошто секој простува и барем еднаш се покајуваа..
Не е битна далечината, не е битно што не си тука, битно е што те имам во срцето.
And if you have to walk a million miles I'll wait a million days to see you smile..distance and time, I'll be waitin'
Chocolate
Испратено: 06 Aпр. 2010 01:07
Романтичен студент
Регистриран: 04 Aпр. 2009 22:54 Мислења: 4043
Прекрасни се
Атачменти:
Коментар за фајлот: Gabriela Spanic & Saul Lisazo GabySaul_TierraPasiones_2.jpg [ 58.37 KIB | Видено 34 пати ]
Коментар за фајлот: Elizabeth Gutierrez & Martin Karpan analia.jpg [ 27.89 KIB | Видено 34 пати ]
The.Fame.Monster
Испратено: 14 Jул. 2010 18:42
Романтично детенце
Регистриран: 09 Jул. 2010 00:47 Мислења: 155
МАР & ТИАГО
_________________ ...гледај го НЕВИДЛИВОТО, слушај го БЕЗГЛАСНОТО, верувај во НЕВЕРОЈАТНОТО и ќе го постигнеш НЕВОЗМОЖНОТО!!! xD ♥
Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]
Кој е Присутен
Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин
Вие не може да поставите нова тема на овој форум Вие не може одговорите на теми на овој форум Вие не може да промените мислења на овој форум Вие не може да го бришите вашето мислење во овој форум Вие не може да ставате атачменти во овој форум