Сега е точно : 05 Сеп. 2010 23:24

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Страна 11 [ теми ] 
Автор Порака
 Наслов на мислењето: Ми треба помош
ТемаИспратено: 26 Jул. 2010 12:23 
Романтично бебе

Регистриран: 26 Jул. 2010 12:15
Мислења: 11
So mojot dechko imavme intimni dopiri....vo eden moment toj otide do wc i ja isfrli spermata od negoo se izmi racee i dojde poftornoo i prodolzija intimnite dopirii...ne sum imala seks dosegaa dali e mozno da ostanalo od spermata na negovite racee i da vleze vo mene bidejki poftorno me dopirashe na golo i jas da sum trudna?? vi molam kazete mi zagrizena sum!

Отсутен

Наслов на мислењето: Re: mi treba pomosshh!!!
ТемаИспратено: 01 Aвг. 2010 20:01 
Романтичен студент
Членски аватар

Регистриран: 01 Aпр. 2008 10:08
Мислења: 4003
Локација: Ohrid
нема шанси да си бремена зашто како прво сперматозоидите мора да се исфрлат на околу 10 цм во внатрешноста на вагината за да може да дојде до оплодување, а како второ и да биле исфрлени сперматозоидите толку внатре - би биле премалку за да може да дојде до оплодување ::)
мој совет до тебе: бидејќи гледам дека одите долго со дечко ти, пробај информирај се малку повеќе околу сексот пред да стапиш во односи :cveke:

Someday, after mastering the winds, the waves, the tides and gravity, we shall harness for God the energies of love, and then, for a second time in the history of the world, man will have discovered fire.
Отсутен

Покажи постара тема:  Сортирај по  
 Страна 11 [ теми ] 

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие не може да поставите нова тема на овој форум
Вие не може одговорите на теми на овој форум
Вие не може да промените мислења на овој форум
Вие не може да го бришите вашето мислење во овој форум
Вие не може да ставате атачменти во овој форум

Барај за:
Оди до: