Сега е точно : 05 Сеп. 2010 23:59

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Страна 11 [ теми ] 
Автор Порака
 Наслов на мислењето: Допири
ТемаИспратено: 27 Jул. 2010 19:59 

Регистриран: 21 Jун. 2010 02:10
Мислења: 6
lek protiv dopir na intimno mesto?Mene ne mi prechi toa shto on me dopira ponekogash porano da mi precheshe megutoa vekje 2 godini sme zaedno i povekje ne mi prechi no...nezgodno mi e jas da go dopiram nekolku pati se ima obideno on no jas ja imam trgnato rakata.Kako da mu kazam deka mi e glupo i nezgodno toa da go napravam vo toj moment koga on se obiduva mene mi letaat milion misi niz glava i mnogu mi e nezgodno toa go ima napraveno 2 pati a ja 2 pati ja trgam rakata.Shto ako se desi pak?Kako da mu kazam deka mi e nezgodno?

Отсутен

Наслов на мислењето: Re: Допири
ТемаИспратено: 09 Aвг. 2010 13:50 
Романтично прваче
Членски аватар

Регистриран: 28 Maр. 2010 23:19
Мислења: 745
Локација: Somewhere in you're mind =)
monny Напиша:
lek protiv dopir na intimno mesto?Mene ne mi prechi toa shto on me dopira ponekogash porano da mi precheshe megutoa vekje 2 godini sme zaedno i povekje ne mi prechi no...nezgodno mi e jas da go dopiram nekolku pati se ima obideno on no jas ja imam trgnato rakata.Kako da mu kazam deka mi e glupo i nezgodno toa da go napravam vo toj moment koga on se obiduva mene mi letaat milion misi niz glava i mnogu mi e nezgodno toa go ima napraveno 2 pati a ja 2 pati ja trgam rakata.Shto ako se desi pak?Kako da mu kazam deka mi e nezgodno?

Незгодна ситуација според мене единствен лек е разговор ::) ::) ::) чим сте во врска 2 години треба и да имате искрен разговор

Покажи постара тема:  Сортирај по  
 Страна 11 [ теми ] 

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие не може да поставите нова тема на овој форум
Вие не може одговорите на теми на овој форум
Вие не може да промените мислења на овој форум
Вие не може да го бришите вашето мислење во овој форум
Вие не може да ставате атачменти во овој форум

Барај за:
Оди до: