Сега е точно : 05 Сеп. 2010 22:59

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Страна 11 [ теми ] 
Автор Порака
 Наслов на мислењето: Oсвои го засекогаш!
ТемаИспратено: 12 Ное. 2009 11:46 
Др. Романтичен
Членски аватар

Регистриран: 21 Maј. 2008 12:47
Мислења: 5602
Локација: Битола
Сакаш да го освоиш, да му го свртиш умот? Повели неколку совети. Најпрво, мораш да настапиш како жена со сопствен живот. Спорт, кариера уметност, хоби... не е важно. Мажите ги привлекуваат самосвесни жени кои не се опседнати со љубовниот живот.

Сепак, ќе мораш да ги почитуваш и неговите „други љубови“ – машкото друштво, фудбал во петок навечер, скијање со другарите, риболов.

Немој да се лутиш кога ќе исчезне на неколку дена. Секако, под услов да се врати уште позагреан за тебе. Мажите особено ги почитуваат жените кои имаат свој „мал свет“, а притоа не навлегуваат во неговиот. „Комплетно ме освојува девојката која ми остава простор да имам некое време само за себе“, изјавил еден испитаник за анкета за „Дејли Мејл“.

И жените со став исто така се неодоливи. Значи, мораш да знаеш што сакаш (или барем што не сакаш), дури и кога е сексот во прашање.

А кога сме веќе кај сексот - мажите најмногу се жалат од жените кои не превземаат иницијатива. Затоа опушти се и предложи, но и од време на време дозволи му да те „освојува“. Најди ја адекватната средина помеѓу заводничка и срамежливка, затоа што нив токму тоа и ги привлекува, барем според покажувањата од истражувањата.

„Одбивни ми се жените кои се нападни“ психолозите тврдат дека најчесто добиваат вакви одговори. Оваа нападност не се однесува само на сексот туку и на: мешањето во тоа што тој да облече, со кого да се дружи, како да си го уреди станот, кој автомобил да го купи. Особено последново!

Секогаш имај пофални зборови за неговиот автомобил, па каков и да е: „Старово југо е баш шармантно“ е супер коментар кога тој ќе дојде по тебе со автомобил стар 15 години.

А кога јукцето ќе изгаси и заради тоа касните, на пример, на кино, немој да мрчиш. Речи му „нема врска, ќе се гушкаме овде, без пуканки“, ако врската со него навистина ти значи.

Атачменти:
osvoi-go-zasekogas1.jpg
osvoi-go-zasekogas1.jpg [ 144.77 KIB | Видено 175 пати ]

Наслов на мислењето: Re: Oсвои го засекогаш!
ТемаИспратено: 12 Ное. 2009 16:17 
Романтичен студент
Членски аватар

Регистриран: 01 Aпр. 2008 10:08
Мислења: 4003
Локација: Ohrid
јакооооооооо ::D супер совети за нас женските ::D :super: :super:

Someday, after mastering the winds, the waves, the tides and gravity, we shall harness for God the energies of love, and then, for a second time in the history of the world, man will have discovered fire.
Отсутен

ТемаИспратено: 12 Ное. 2009 18:50 
Модератор
Членски аватар

Регистриран: 10 Aпр. 2009 23:49
Мислења: 1597
:super: :super: :super:

ТемаИспратено: 12 Ное. 2009 22:58 
Др. Романтичен
Членски аватар

Регистриран: 20 Aпр. 2008 19:32
Мислења: 124
:super: :super: :super:
Diffєяєnт Напиша:
Секогаш имај пофални зборови за неговиот автомобил, па каков и да е: „Старово југо е баш шармантно“ е супер коментар кога тој ќе дојде по тебе со автомобил стар 15 години.

А кога јукцето ќе изгаси и заради тоа касните, на пример, на кино, немој да мрчиш. Речи му „нема врска, ќе се гушкаме овде, без пуканки“

Ме потсети на една случка, пред 3 години, кога положив го земав на дедо ми 101(застава) стар 20 и неколку години, постар од мене, и одев на средно 2-3 месеци, и еден ден ми изгаси на семафор, го заклучив и го освавив да чека зелено на семафор на сред улица 5-6 часа. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

После ја возев да таткко ми Алфата некое време, а сега си купив моја Алфа Ромео, ич не гасат Алфите ;-).
Слика

Отсутен

ТемаИспратено: 13 Ное. 2009 01:46 
Романтичен студент
Членски аватар

Регистриран: 11 Oкт. 2009 12:40
Мислења: 4304
Plavusa Напиша:

:vozbuda: Даааа !!! Ќе ги имам на ум ::D

..The HoTtEst loVe haS thE ColDeSt End..

Слика

ЈаС ќЕ бИдАм ТвОеТо ЗнАеЊе,А тИ бИди МоЈаТа МуДрОсТ
Отсутен

ТемаИспратено: 15 Јан. 2010 16:15 
Романтично бебе
Членски аватар

Регистриран: 23 Oкт. 2009 23:44
Мислења: 120
*Ane* Напиша:
Plavusa Напиша:

:vozbuda: Даааа !!! Ќе ги имам на ум ::D

Исто и јасс!! ::D

- Never forget there is always someone who loves you wherever u are whatever u do. Stay true to urself and listen to ur heart n follow ur dreams.

- Life is not about extravagance, materialism, or money. Its about loving the people that matter most because you will never know if you will see them tomorrow.
Отсутен

ТемаИспратено: 24 Јан. 2010 02:16 
Романтичен средношколец
Членски аватар

Регистриран: 30 Aвг. 2009 16:03
Мислења: 2012
Локација: through distance and time..
:super: :super: :super: :aplauz:

Не е битна далечината, не е битно што не си тука, битно е што те имам во срцето.

And if you have to walk a million miles I'll wait a million days to see you smile..distance and time, I'll be waitin'
Отсутен

ТемаИспратено: 26 Jул. 2010 12:56 
Романтично бебе

Регистриран: 26 Jул. 2010 12:15
Мислења: 11
:super: :aplauz:

Отсутен

Покажи постара тема:  Сортирај по  
 Страна 11 [ теми ] 

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие не може да поставите нова тема на овој форум
Вие не може одговорите на теми на овој форум
Вие не може да промените мислења на овој форум
Вие не може да го бришите вашето мислење во овој форум
Вие не може да ставате атачменти во овој форум

Барај за:
Оди до: