Сега е точно : 05 Сеп. 2010 23:58

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Страна 1515 [ теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Автор Порака
 Наслов на мислењето: Re: ПРАШАЊА???????
ТемаИспратено: 30 Maр. 2010 22:13 
Романтичен студент
Членски аватар

Регистриран: 26 Aпр. 2009 21:38
Мислења: 4315
Локација: во неговото срце
Дали може сандачето за пп да има повеќе место, бидејќи преполно ми е, а ме мрзи да ги бришам сите 100. А има и некои пораки што ми значат и што не сакам да ги избришам.

ПРЕД ДА ТЕ ЗАПОЗНААМ МИСЛЕВ ДЕКА ЖИВЕАМ, НО ОТКАКО СУМ СО ТЕБЕ НАУЧИВ ДЕКА ПОСТОЈАМ!!!

Слика
Отсутен

ТемаИспратено: 30 Maр. 2010 22:57 
Др. Романтичен
Членски аватар

Регистриран: 20 Aпр. 2008 19:32
Мислења: 124
♥Victorya♥ Напиша:
Дали може сандачето за пп да има повеќе место, бидејќи преполно ми е, а ме мрзи да ги бришам сите 100. А има и некои пораки што ми значат и што не сакам да ги избришам.

Пораките што ти значат (или сите) можеш да ги префрлиш во фолдер.
За да направиш нов фолдер: кликни на „0 нови пораки“ -> "Промени опции" -> Додај фолдер
за да ги префрлиш пораките: „Сандаче“ -> Маркирај ги сите -> одбери „Премести ги маркираните во...“ -> „Оди“

Би можеле да го зголемиме максималниот број на пораки, но и да се 200 или 300 сепак некогаш ќе се наполни. Вака уредно би ти биле подредени по фолдери пораките што ти значат.

Отсутен

ТемаИспратено: 04 Jул. 2010 00:03 
Романтичен средношколец
Членски аватар

Регистриран: 12 Aвг. 2008 19:11
Мислења: 1782
Локација: ღна облациии....ღ
дали ке може некој да ми кажи како може да се смени името
да не е повеќе lady in red
нека биде средношколка
фала од напред :cveke:

Без ѕверот, убавицатa нема смисла!!!
Отсутен

ТемаИспратено: 04 Jул. 2010 01:31 
Др. Романтичен
Членски аватар

Регистриран: 20 Aпр. 2008 19:32
Мислења: 124
средношколка Напиша:
дали ке може некој да ми кажи како може да се смени името
да не е повеќе lady in red
нека биде средношколка
фала од напред :cveke:

Променето :cveke:

Отсутен

ТемаИспратено: 04 Jул. 2010 07:51 
Романтично бебе
Членски аватар

Регистриран: 13 Jун. 2009 02:39
Мислења: 33
зошто форумов е ко запуштен у последно време ? некако незнам дали сте приметиле ..

ТемаИспратено: 04 Jул. 2010 13:49 
Романтичен средношколец
Членски аватар

Регистриран: 30 Jун. 2009 20:29
Мислења: 2435
Локација: Bitola
broken*doll Напиша:
зошто форумов е ко запуштен у последно време ? некако незнам дали сте приметиле ..

секако дека сме приметиле :nesiguren: навистина форумов умира а за жал :???:

If you judge people, you have no time to love them

I love Љупче
Отсутен

ТемаИспратено: 04 Jул. 2010 14:05 
Романтично бебе
Членски аватар

‡ duшeto olџi ‡ Напиша:
broken*doll Напиша:

секако дека сме приметиле :nesiguren: навистина форумов умира а за жал :???:

да.. затоа напоменав.. секој ден се помалку мислења.. ко запустен :/ :nesiguren: треба нешто да се превземе... :/ но сепак до членовите е..

ТемаИспратено: 04 Jул. 2010 14:35 
Романтичен студент
Членски аватар

Регистриран: 01 Aпр. 2008 10:08
Мислења: 4003
Локација: Ohrid
епа до членовите е ... а и форумот е таков што не можеш да отвориш некоја тема во која ќе можеш повеќе да дискутираш, а и членовите се такви што кога би се отворила таква тема - само 2-3ца би пишувале ...

Someday, after mastering the winds, the waves, the tides and gravity, we shall harness for God the energies of love, and then, for a second time in the history of the world, man will have discovered fire.
Отсутен

ТемаИспратено: 04 Jул. 2010 14:55 
Романтичен средношколец
Членски аватар

Регистриран: 30 Jун. 2009 20:29
Мислења: 2435
Локација: Bitola
Plavusa Напиша:
епа до членовите е ... а и форумот е таков што не можеш да отвориш некоја тема во која ќе можеш повеќе да дискутираш, а и членовите се такви што кога би се отворила таква тема - само 2-3ца би пишувале ...

Да, во право си. Јас на пример ќе попишам во игри, ќе ставам поезија и кога ќе отворам после неколку дена форумов се е исто, ништо ново, некогаш дури и на игрите нема нови постој... мислам дека сепак нема спас за форумов.. сепак ние се потрудивме ::) но зигледа требаше некои други да се потрудат да го задржат.. :cveke:

If you judge people, you have no time to love them

I love Љупче
Отсутен

ТемаИспратено: 05 Jул. 2010 03:40 
Романтично бебе
Членски аватар

‡ duшeto olџi ‡ Напиша:
Plavusa Напиша:

Да, во право си. Јас на пример ќе попишам во игри, ќе ставам поезија и кога ќе отворам после неколку дена форумов се е исто, ништо ново, некогаш дури и на игрите нема нови постој... мислам дека сепак нема спас за форумов.. сепак ние се потрудивме ::) но зигледа требаше некои други да се потрудат да го задржат.. :cveke:

и јас исто... админите кај се? .. сепак.. тоа е.. се надевам дека форумов ке биде како што беше поранo :/ :nesiguren: :nesiguren:

ТемаИспратено: 05 Jул. 2010 14:24 
Романтично прваче
Членски аватар

Регистриран: 02 Jул. 2009 02:29
Мислења: 663
Локација: Скопје, Македонија
broken*doll Напиша:
‡ duшeto olџi ‡ Напиша:
Plavusa Напиша:

и јас исто... админите кај се? .. сепак.. тоа е.. се надевам дека форумов ке биде како што беше поранo :/ :nesiguren: :nesiguren:

Сепак, и ние, членовите, имаме голем удел во (не)активноста и запустеноста на форумот. Потсетете се само, за какви банални ситуации настанаа кавги на овој форум, и имаше неколку навистина смешни испади од дел од членовите, знаеме кои и кога...
Дури и да не пишуваме ние, би требало, нели, да има нови членови и да се активни во пишувањето. Но, мислам дека самата слика за она што се случуваше извесен период, со кавгите и недоразбирањата, делуваше одбивно кон повеќемина, кои веројатно во спротивно ќе беа далеку поактивни на „Романтични“.

Чуден е животниот пат... Можеби некогаш ќе ме пронајдеш онаму кајшто мојата животна приказна завршува, твојата почнува, а каде нашата животна приказна застанала...Онаму кајшто чекорат многумина, а ти ќе налеташ на еден странец, еден случаен минувач, и неговиот поглед студен... Несвесна дека во истиот тој странец бие срце кое некогаш биело само за тебе...
Отсутен

ТемаИспратено: 05 Jул. 2010 20:32 
Романтичен средношколец
Членски аватар

Регистриран: 17 Ное. 2009 17:08
Мислења: 2937
«* Nιgн†ωαlкεя ™*» Напиша:
Сепак, и ние, членовите, имаме голем удел во (не)активноста и запустеноста на форумот. Потсетете се само, за какви банални ситуации настанаа кавги на овој форум, и имаше неколку навистина смешни испади од дел од членовите, знаеме кои и кога...
Дури и да не пишуваме ние, би требало, нели, да има нови членови и да се активни во пишувањето. Но, мислам дека самата слика за она што се случуваше извесен период, со кавгите и недоразбирањата, делуваше одбивно кон повеќемина, кои веројатно во спротивно ќе беа далеку поактивни на „Романтични“.

Со Најти се сложувам целосно. Порано не можев да не отворам на форумов, а сега и со денови не го отварам. Ќе додадам дека форумов и веб страната не се добро рекламирани-ретко кој знае за нив. Можеби и некој член што некогаш туку-така се зачленил на форумот, не ќе знае ни дека постои.. Не може да се мери овој форум со Фемина, на пример. Јас лично, имам коментирано на 98% од темите. На некоја тема на која се бара мислење, секако дека еднаш ќе напишам. Игрите ми станаа здодевни. Очигледно е дека и од сите други нема интерес, а најмногу од админите и модераторите... :shock:

The love I will strive to keep hold on forever.
Bojan I love you!! <3
Отсутен

ТемаИспратено: 09 Aвг. 2010 13:47 
Романтично прваче
Членски аватар

Регистриран: 28 Maр. 2010 23:19
Мислења: 745
Локација: Somewhere in you're mind =)
Fabulous Напиша:
«* Nιgн†ωαlкεя ™*» Напиша:

Со Најти се сложувам целосно. Порано не можев да не отворам на форумов, а сега и со денови не го отварам. Ќе додадам дека форумов и веб страната не се добро рекламирани-ретко кој знае за нив. Можеби и некој член што некогаш туку-така се зачленил на форумот, не ќе знае ни дека постои.. Не може да се мери овој форум со Фемина, на пример. Јас лично, имам коментирано на 98% од темите. На некоја тема на која се бара мислење, секако дека еднаш ќе напишам. Игрите ми станаа здодевни. Очигледно е дека и од сите други нема интерес, а најмногу од админите и модераторите... :shock:

И ја сум за да се активира форумов браво за постовиве и потикот да се превземе нешто :super: :super: :super:

Покажи постара тема:  Сортирај по  
 Страна 1515 [ теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие не може да поставите нова тема на овој форум
Вие не може одговорите на теми на овој форум
Вие не може да промените мислења на овој форум
Вие не може да го бришите вашето мислење во овој форум
Вие не може да ставате атачменти во овој форум

Барај за:
Оди до: