|
Сега е точно : 05 Сеп. 2010 23:11
|
Види ги мислењата без одговор | Види ги активните теми
 |
|
 |
|
|
Moirα.
|
Наслов на мислењето: Re: Twilight (Самрак)  Испратено: 22 Aвг. 2009 00:07 |
| Др. Романтичен |
 |
Регистриран: 21 Maј. 2008 12:47 Мислења: 5602 Локација: Битола
|
 И јас им го препорачувам 
|
|
 |
|
Capricorn
|
Наслов на мислењето: Re: Twilight (Самрак)  Испратено: 03 Сеп. 2009 23:35 |
| Романтично детенце |
 |
Регистриран: 06 Maј. 2009 15:36 Мислења: 377
|
|
Подобар филм ако може некој да најде нека ми се јави..Толкууууу јако филмчеееееее ...сто пати да го гледам нема да ми е досаден !!!!!
_________________ Being With You Made Me Feel Like For Once in My Life I Wouldn`t Have To Work So Hard On Being Happy.THAT IT COULD JUST HAPPEN <3
|
|
|
|
 |
|
Ивана
|
Наслов на мислењето: Re: Twilight (Самрак)  Испратено: 24 Oкт. 2009 19:31 |
| Романтично прваче |
 |
Регистриран: 04 Aпр. 2008 01:58 Мислења: 679 Локација: Прилеп
|
Хехех, new moon го чекам, ама како што го чекам Еклипс, односно третиот дел ... Е дури тогаш почнува акцијата  : P
_________________ You can't play our broken strings You can't feel anything That your heart don't want to feel...
|
|
|
|
 |
|
Elena's vampire
|
Наслов на мислењето: Re: Twilight (Самрак)  Испратено: 24 Oкт. 2009 20:11 |
| Романтично бебе |
 |
Регистриран: 23 Oкт. 2009 23:44 Мислења: 120
|
Ивана Напиша: Хехех, new moon го чекам, ама како што го чекам Еклипс, односно третиот дел ... Е дури тогаш почнува акцијата  : P
Eklip$ Malku Podocna Ke Izleze .... $ega New Moon
_________________ - Knows all her friends and family bring happiness... some when they visit ... others when they leave :))
- Never forget there is always someone who loves you wherever u are whatever u do. Stay true to urself and listen to ur heart n follow ur dreams.
- Life is not about extravagance, materialism, or money. Its about loving the people that matter most because you will never know if you will see them tomorrow.
|
|
|
|
 |
|
Ивана
|
Наслов на мислењето: Re: Twilight (Самрак)  Испратено: 25 Oкт. 2009 12:50 |
| Романтично прваче |
 |
Регистриран: 04 Aпр. 2008 01:58 Мислења: 679 Локација: Прилеп
|
enna Напиша: Ивана Напиша: Хехех, new moon го чекам, ама како што го чекам Еклипс, односно третиот дел ... Е дури тогаш почнува акцијата  : P
Eklip$ Malku Podocna Ke Izleze .... $ega New Moon Знам, знам ама сепак фазла ги сакам остантите 3 дела од вториот затоа што Едвард нигде го нема 
_________________ You can't play our broken strings You can't feel anything That your heart don't want to feel...
|
|
|
|
 |
|
DANCE QWEEN
|
Наслов на мислењето: Re: Twilight (Самрак)  Испратено: 23 Ное. 2009 12:00 |
Регистриран: 23 Ное. 2009 11:08 Мислења: 498
|
луѓе филмот е стварно ненормално добар и романти4ен ама вториот дел е мн подобар!ГЛЕДАЈТЕ ГО ОБАВЕЗНО!!!! 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не може да поставите нова тема на овој форум Вие не може одговорите на теми на овој форум Вие не може да промените мислења на овој форум Вие не може да го бришите вашето мислење во овој форум Вие не може да ставате атачменти во овој форум
|
|