|
Сега е точно : 06 Сеп. 2010 00:00
|
Види ги мислењата без одговор | Види ги активните теми
 |
|
 |
|
| Автор |
Порака |
|
Романтична
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 16 Ное. 2008 15:57 |
| Романтично петаче |
 |
Регистриран: 13 Oкт. 2008 22:42 Мислења: 1049 Локација: ♥БИТОЛА♥
|
|
Neka ovaa poraka stigne do tebe,neka te gusne namesto mene,neka te bakne na ovaj den za da ti posaka SREKEN RODENDEN
_________________ Постои далечина меѓу нас, неможам да го слушнам твојот глас. Копнежот по тебе боли и за твоите бакнежи моли. Се би дала да сум сега во прегратката твоја за да сфатиш колку те сакам душичке моја!
|
|
|
|
 |
|
Романтична
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 16 Ное. 2008 15:59 |
| Романтично петаче |
 |
|
|
So sekoj zdiv neka ti se ispolni po edna zelba,so sekoja nasmevka po eden son,neka zivotot ti ja naravi ovaa 18ta godina za pamtenje.SREKEN RODENDEN
_________________ Постои далечина меѓу нас, неможам да го слушнам твојот глас. Копнежот по тебе боли и за твоите бакнежи моли. Се би дала да сум сега во прегратката твоја за да сфатиш колку те сакам душичке моја!
|
|
|
|
 |
|
Романтична
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 16 Ное. 2008 16:01 |
| Романтично петаче |
 |
|
|
Neka ovaj den te povede kon idninata,svetlo neka ti ja obelezi sudbinata,neka zivotot ti bide rajska gradina vo koja ke cveta tvojata ubavina.SREKEN RODENDEN
|
|
|
|
 |
|
*blue*eyes*
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 25 Maр. 2009 23:55 |
| Романтично бебе |
 |
Регистриран: 12 Maр. 2009 00:38 Мислења: 89
|
|
Neka zrakot na ovoj den ti ja ispolni dusata so ubavi cuvstva, neka bog ti podari se sto nemas a sakas da imas…. SREKEN RODENDEN
Neka site zvezdi ti peat za srekata, neka site gitari ti svirat za ljubovta, a se ona po koe mectaes neka ti stane slatka vistina… SREKEN RODENDEN
Neka iluziite se pretvorat vo realnost, a realnosta vo vistina, bidi zdrava, srekna I ispolneta so radost… SREKEN RODENDEN
Nema da ti posakam mnogu bidejki se plasam deka nema da ti se ispolni, ke ti posakam onolku kolku sto e dovolno za da bides neizmerno srekna… SREKEN RODENDEN
Ispolni gi godinite so zivot, a ne zivotot so godini. Ostvari go ona sto go posakuvas, stekni go ona sto go nemas I zacuvaj go ona sto go sakas… SREKEN RODENDEN
Zelim da kod tebe tuga ne zaluta, na vrati tvog srca prava ljubav zalupa, da ti se ostvare sve tvoje zelje I da nikad ne zaboravis tvoje prijatelje… SREKEN RODENDEN
Bidi ona sto sakas da si… pravi go ona sto te tera… so netrpenie cekaj go sekoj nov den… Posveti im se na lugeto sto gi sakas I ne zaboravaj gi onie sto te sakaat… SREKEN RODENDEN
Cesti se momentite koga sme srekni I koga posakuvame tie da traat vecno! Neka ovoj den e tokmu toj, a ti bidi vecno sreken… SREKEN RODENDEN
I kad sis am da volis za dvoje, a sve sto je lepo da postane tvoje, da ostvaris uvek ono sto zelis, a uspeh I radost sa drugima da delis… SREKEN RODENDEN
Neka bog ti go pokaze patot kon svetlinata, neka ti go pokaze patot kon ljubovta, I neka ti go pokaze patot kon toj sto go sakas I sto te saka… SREKEN RODENDEN
Ti posakuvam buket rozi I nikoj da net e tormozi… Alkohol vo umereni dozi I seks vo razlicni pozi… SREKEN RODENDEN
|
|
 |
|
maliot_princ
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 18 Aпр. 2009 12:28 |
Регистриран: 23 Maр. 2009 19:37 Мислења: 106
|
Еј знае шо? ај среќен роденден и се што ти лега на срце да ти легни таму кај сакаш (у кревет, у гаража, у џеп...) и ај туку не се фолирај и дај торта, ја за џабе ли трошев 5 ден. од мојот кредит?! BTW се да ти иде ко подмачкано со брилијант годинава. (порака само за другар/другарка, а за љубовните  тоа е др. приказна  )
|
|
|
|
 |
|
Eli4e
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 20 Aпр. 2009 12:49 |
| Романтичен средношколец |
 |
Регистриран: 07 Aпр. 2008 14:44 Мислења: 1591
|
|
Samo otvoren um prima mudrost, samo otvoreni race primaat podarok, samo otvoreno srce prima ljubov, samo dragi licnosti primaat vakvi poraki. SREKEN RODENDEN!
_________________ Да сакаш значи да си помеѓу 1000, а да мислиш само на еден. Beauty Gets The Attention Personality Gets The Heart LOVE IS GIVING SOMEONE THE POWER TO DESTROY YOU...BUT TRUSTING THEM NOT TO.
|
|
|
|
 |
|
Eli4e
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 20 Aпр. 2009 12:50 |
 |
|
|
Letaj so kriljata na zanesot, skitaj niz tvoite iluzii, ne cekori po mostot na tagata, ljubi i zaboravi na bolkata. Neka zivotot ti bide najubav son. SREKEN RODENDEN!
_________________ Да сакаш значи да си помеѓу 1000, а да мислиш само на еден. Beauty Gets The Attention Personality Gets The Heart LOVE IS GIVING SOMEONE THE POWER TO DESTROY YOU...BUT TRUSTING THEM NOT TO.
|
|
|
|
 |
|
Eli4e
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 20 Aпр. 2009 12:52 |
 |
|
|
Neka srekata i ljubovta bidat tvoi sopatnici, tagata tvoj zaborav, a neboto neka bide merka za tvoite ispolneti zelbi. SREKEN RODENDEN!
|
|
|
|
 |
|
Eli4e
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 20 Aпр. 2009 12:53 |
 |
|
|
Sretan ti rodjendan sunce moe malo, volim te volim, ti si moje blago, neka ti cvijece u zivotu cveta i sretno zivi mnogo, mnogo ljeta.
|
|
|
|
 |
|
Eli4e
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 20 Aпр. 2009 12:55 |
 |
|
|
Ti mora da si nesto posebno zosto od iljadnici luge na svetov na koi denes im e rodenden jas se setiv na tebe. HAPPY BIRTHDAY!
|
|
|
|
 |
|
Eli4e
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 20 Aпр. 2009 12:58 |
 |
|
|
Ti posakuvam mir vo dusata, sjaj vo ocite, nasmevka na liceto, ljubov vo srceto i sreka pokraj sebe. Sekoj son da ti bide stvarnost, sekoj obid da ti bide osuden na uspeh. SREKEN RODENDEN!
|
|
|
|
 |
|
naum_juve
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 20 Aпр. 2009 20:16 |
Регистриран: 20 Aпр. 2009 19:54 Мислења: 3
|
|
Понекогаш животот не доведува во искушение и предизвикува да заборавиме на се, па и на патот кој дома. Но во тие моменти кога минатотo е далеку, а иднината уште подалеку, останува да постои денес, а токму денес е твој ден, ден за убави работи. Среќен роденден
|
|
|
|
 |
|
Detenceto
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки!  Испратено: 13 Jул. 2009 11:20 |
Регистриран: 01 Maј. 2009 23:56 Мислења: 102
|
|
1.IN SOFT GLEAMING NIGHT OF STARS MAY ALL UR DREAMS COM TRUE MAY EVERY STAR OF EVERY NIGHT BRING LOV N JOY 2 U HAPPY B'DAY 2 U..
2.Ти посакувам желбите да ти бидат реалност, среќата секојдневие, смеата навика а љубовта твој вечен предизвик. Среќен роденден!
3.Среќен Роденден!!!! Оваа година нека ти донесе многу љубов и мудрост а секоја твоја желба нека биде реалност.
4.Нека љубовта ти биде преокупација,среќата доминација,убавината провокација,а успехот афирмација...Среќен Роденден
5.Neka denovite vo tvojot zivot bidat ubavi, srekno da ti se trosat. Neka te pogodi sve sto e ubo i neka te promasi se sto e loso.Srecan rodandan
6.Denes ne misli na minatoto zatoa sto pominalo,ne misli na idninata zatoa sto doprva doaga.Bidi sreken ovoj den SREKEN RODENDEN!
7.Животот е премногу краток за да биде ситен,искористи го секој миг.Годините се само бројки.Не сонувај го животот...Живеј го својот сон! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
8.Ako nemas ljubov-pronajdi ja, ako nemas zivotna cel-postavi ja, ako nemas zelba-posakaj ja, zatoa sto denes e tvoj den...SREKEN RODENDEN!!
9.Ovoj svet e poubav poradi lugeto kako tebe,poradi toa ti zasluzuvas da bides srekjen ne samo na ovoj den tuku i na sekoj nareden.SREKEN RODENDEN!
10.SAmo na posebni denovi se ragaat ubavi angeli koi vecno ke ostanat vo srcata na nivnite prijateli.Sreken rodenden !
11.Zaboravi sve malo tagu i boli na danasni dan samo voli ne dopusti nikome da ti zelje kvari SRECAN RODJENDAN i nek ti se ispune sve lepe stvari.
12.Dugo sam trazio poklon…dovoljno skup I vredan za tebe! Nisam ti nasao nista slicno, zato ti poklanjam sebe licno!!! SRECAN RODJENDAN
13.Некој рекол дека среќата ја сочинуваат мали нешта. Ако тоа е навистина така тогаш тие нешта нека го исполнувааат секој ден од твојот живот. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН !
14.Zivej go sekoj ubav mig,zgazni gi neubavite.Sakaj gi onie sto te sakaat,begaj od onie drugite.Neka te sledi sreka sekoj nov den!SREKEN RODENDEN
15.Маченче мое денес е твој ден,биди со тие што те сакаат и ги сакаш.Денес е денот кога ќе видиш на кого вистински му значиш. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН
16.You`ll know that ur getting old when the candle lights will cost more than cake... Don`t worry u are still young so live your dreams and HAPPY BIRTHDAY!!!
17.Нека првиот зрак ова утро те води годинава по патот на среќата,љубовта и успехот а, последниот вечерва нека ти донесе незаборавни ноќи со саканата личност. И кога на истиов ден за година, ке се сетиш на убавите нешта кои си ги поминал/а сети се дека јас сум тука за повторно да ти посакам се најубаво и да ти речам„СРЕЌЕН РОДЕНДЕН”
18.Pred x god se rodi edno bebe koe mogu licese na tebe.Go sakam toa bebe,te sakam i tebe go sakam i ovoj den zasto e tvojot rodenden.SREKEN RODENDEN!
19.Denes mesecinata ke zaspie vo tvojata nasmevka,ljubovta ke go naseli tvoeto srce i seta srekja ke bide tvoja zosto ovoj den e tvoj den,SREKEN RODENDEN!
20.Danas je jedan sasvim obican dan A ja ti zelim more ljubavi jezero srece i rjeku njeznosti potok zadovoljst i nijednu kap tuge i bola SRETAN TI RODjENDAN
21.Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepsi ostvari ti se san, da ti sunce uvjek sja u tvom zivotu, to su moje zelje za tvoj rodjendan!!!!!!
22.Денес е твој ден. Уживај делејќи го со најблиските и пријателите, а мене дозволи ми да бидам дел од него со оваа искрена порака за среќен роденден.
23.Денот кога си се родил бил многу врнежлив ден а дождот не бил ништо друго туку солзите на небото кое плачело кога видело дека најубавиот ангел наместо на небото се родил на земјата..тој ангел си ти...СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!
24.Погледај у календар пролазе дани, а теби се чини да је све исто ко лани, епа није исто јер година имаш више Среќан Ти Роѓендан од особу која те воли и пише
25.Ако се согласиш на ризикот-да се живее,треба да се соочуваш со разочарувања и падови,со тажни мигови кои што ќе ја засенат убавината на постоењето,но запомни дека секогаш ќе ме имаш покрај тебе,како што сум и сега да ти посакам СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
|
|
|
|
 |
|
srcka_ver4e
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки  Испратено: 27 Oкт. 2009 19:54 |
| Романтично бебе |
 |
Регистриран: 14 Сеп. 2009 11:47 Мислења: 20 Локација: Skopje
|
|
*** Milioni luge vo ovoj svet go praznuvaat ovoj den praznuvaj go i ti vo sreka, zdravje, ljubov, uspeh neka na ovoj den ti se ispolnat site zelbi. SREKEN RODENDEN!!! *** Zivotot e premnogu ubav za da bide siten, zatoa iskoristi go sekoj mig. Ne sonuvaj go svojot zivot, tuku zivej go svojot son. So drugi zborovi: SREKEN RODENDEN!!! *** Neka zivotot ti bide ogrean od sonceto na srekata i oblean so dozdot na ljubovta. Zapamti srceto go pokazuva vistinskiot pat. SREKEN RODENDEN!!! *** Barem na ovoj tvoj den uzivaj vo ubavinite na zivotot, bog neka ti podari se sto sakas a ti sakaj gi tvojte najmili bidejki i ti si sakana SREKEN RODENDEN!!! *** Denes e tvoj den, za nov pocetok pa zatoa ti posakuvam nekoj da ti pokloni buket rozi, den bez nervozi, seks vo site pozi i sreka vo golemi dozi. SREKEN RODENDEN!!! ***I hope u get all u wish for urself, and hope that with this birthday, along with another candle 2 ur cake come happiness, health and luck - with men, money, and evrything else that come ur way. Have a Happy Birthday gorgeous! ***Bese toa eden prekrasen den, na neboto zasvete nova dzvezda, na svet dojde novo dete. Toa bese slatko kako tebe DENES E TOJ DEN SREKEN RODENDEN!!! *** Neka ovaa poraka stigne do tebe, neka te gusne namesto mene, neka te bakne na ovoj den i neka na celo nebo ispise (imeto)SREKEN RODENDEN!!!
|
|
 |
|
Chocolate Barby
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки  Испратено: 28 Aпр. 2010 22:52 |
Регистриран: 28 Aпр. 2010 10:50 Мислења: 10
|
Neka srekjata i ljubovta bidat tvoi sopatnici, tagata tvoj zaborav i site onie shto te povredile neka bidat kazneti vechno da te sakaat! *SREKJEN RODENDEN!* 
|
|
|
|
 |
|
srcka_ver4e
|
Наслов на мислењето: Re: Роденденски пораки  Испратено: 29 Jун. 2010 19:07 |
| Романтично бебе |
 |
Регистриран: 14 Сеп. 2009 11:47 Мислења: 20 Локација: Skopje
|
|
*** Neka ovaa nok ti e edna od najubavite noki vo tvojot zivot, neka neboto bdee na tebe i zvezdite te cuvaat mesto mene ***SREKEN RODENDEN*** *** Neka tvojata zvezda te sledi nasekade i ti podari radost, zdravje, sreka i site zelbi sto ke gi posakas da ti se ispolnat. Sreken Rodenden! *** Milion luge vo ovoj svet go praznuvaat ovoj den praznuvaj go i ti vo sreka, zdravje, ljubov, uspeh neka ovoj den ti se ispolnat site zelbi. Sreken Rodenden! *** Sreken Rodenden! Neka zivotot ti bide ogrean od sonceto na srekata i oblean so dozdot na ljubovta. Zapamti srceto go pokazuva vistinskiot pat. *** Zivotot e premnogu ubav za da bide siten, zatoa iskoristi go sekoj mig. Ne sonuvaj go svojot zivot, tuku zivej go svojot son. So drugi zborovi: SREKEN RODENDEN!!! *** Barem na ovoj tvoj den uzivaj vo ubavinite na zivotot, bog neka ti podari se sto sakas, a ti sakaj gi tvoite najmili bidejki i ti si sakana. Sreken Rodenden! *** I hope u get all u wish for urself, and hope that with this birthday, aloh vit another candle 2 ur cake come happiness, health and luck - with men, money and evrything else that comes ur way. Have a Happy Birthday gorgeous! *** Bese toa eden prekrasen den, na neboto zasvet nova dzvezda, na svet dojde novo dete. Toa bese slatko kako tebe. Denes e toj den Sreken Rodenden! *** Neka ovaa poraka stigne do tebe, neka te gusne namesto mene, neka te bakne na ovoj den i neka na celo nebo ispise (imeto) SREKEN RODENDEN!!! *** Sekogas posakuvanata zelba barem za mig stanuva realnost, a mojata zelba e sekoj mig da ti bide ispolnet so sreka, zdravje i ljubov. Sreken Rodenden! *** Neka neboto bide tvoe srce opkruzeno so ljubov i sreka, a zvezdite tvoi ispolneti zelbi zamisleni so najmilite nesta i licnosti! ***Sreken Rodenden*** *** Neka srekata bide tvoja vo zivotot, nasmevkata kralica na usnite, a tagata tvoj zaborav. Neka tvoite godini bidat vistinskiot cekor kon idninata. Tie sto te povredile kazni gi vecno da te sakaat. Neka srekata na ovoj den ti donese se sto ke posakas a nemas SREKEN RODENDEN! *** Zivotot neka ti bide pesna sto ti ke ja pees, a muzikata neka ja sviri najubaviot decko. Mnogu zdravje,sreka ljubov i milion ispolneti zelbi. Sreken Rodenden! *** Tik-tak, tik-tak, rodenden ti dojde pak, ajde svekicki da duvas i zgodni tipci da muvas, sekoja zelba stvarnost da ti stane i nasmevkata od tebe da ne prestane. Sreken Rodenden! *** Denes e tvoj den, za nov pocetok pa zatoa ti posakuvam nekoj da ti pokloni buket rozi, den bez nervozi, seks vo site pozi i sreka vo golemi dozi. Sreken Rodenden! *** Posakuvam tagata da ne zaluta, na vratata od tvoeto srce pravata ljubov da zalupa, da ti se ispolnat site zelbi i da imas samo pravi prijateli. Sreken Rodenden! *** Neka ovoj den te povede kon idninata, svetlo neka ti ja odbelezi sudbinata, neka zivotot ti bide rajska gradina vo koja ke cveta tvojata ubavina. Sreken Rodenden! *** Neka tvojot zivot bide najdolgiot i najubaviot roman a sekoja negova strana tvoja ispolneta zelba. Bidi srekna na denesen den i sekoj nareden. Sreken Rodenden! *** Se najubavo! Zelbite da ti stanat stvarnost, radosta sekojdnevie, smeata navika, a ljubovta vecen predizvik. Sreken Rodenden! *** Bidi sekogas pod zakrila na ljubovta daleku od bolest i zlo, vo zivotot cekori po patot na uspehot, a srekata neka bide tvoj veren sopatnik. Sreken Rodenden! *** Neznam kako ovaa bi bila najubavata poraka, no znam kako da bide najsrdecnata. Zatoa od se srce ti posakuvam samo neboto da bide tvoja granica, a zvezdite tvoi dostignuvanja, zivotot ispolnet so ljubov i sreka, a potporata sekogas da ja najdes vo vistinskiot prijatel. Sreken Rodenden! *** Neka cela sreka na ovoj svet ti pripaga tebe, neka tvojata ljubov i pripaga na onoj koj najmnogu go sakas, neka se sto e ubavo bide tove. Sreken Rodenden! *** Neka ljubovta ti bide pateka po koja ke odis ovaa godina, zatoa sto vistinskata sreka odi po istata pateka. Sreken Rodenden! *** So sekoj zdiv da ti se ispolni po edna zelba, so sekoja nasmevka po eden son. Neka zivotot ti ja napravi ovaa godina vredna za pametenje. Sreken Rodenden! *** Neka site dzvezdi ti zboruvaat za srekata, site gitari ti peat za ljubovta, a se ona po koe mectaes neka stane vistina. Sreken Rodenden! *** Neka zivvotot ti bide vodopad od zelbi i srekni migovi ispolneti so ljubov, vpletani vo patekata od sonistata po koja ti neumorno cekoris. Sreken Rodenden! *** Zelbite tvoi stvarnost da stanat, na srekata da i nema kraj, neka jave bide sekoj ubav son, toplina i ljubov vo izvotot tvoj. Sreken Rodenden! *** Neka srekata se pretvori vo vecen sjaj koj postojano ke go sledi tvojot zivo, ljubovta neka ti bide tvoja senka, a sekj den nov besprekoren uspeh. Sreken Rodenden! *** Samo otvoren um prima mudrost, samo otvoreni race podarok, samo otvoreno srce prima ljubov i samo dragi licnosti ja primaat ovaa poraka. Sreken Rodenden! *** Samo na posebni denovi se ragaat vakvi ubavi anglei koi vecno ke ostanat vo srcata na nivnite prijateli. Sreken Rodenden neka ti se ispolnat site zelbi *** Ti posakuvam za sekoe zrno seker vo rodendenskata torta da dobies po eden sladok baknez od ljubovta, za sekoja svekicka sto gori da te gree toplinata na po edno novo prijatelstvo, a za sekoj griz od taa torta zivotot da ti nosi po edno vkusno iznenaduvanje. Sreken Rodenden! *** Srekata neka stane vecnost na tvojata dusa! Ljubovta neka bide vecno najsvetlata zvezda na tvoeto nebo! Sekoj tvoj cekor neka znaci triumf! Sreken Rodenden!
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не може да поставите нова тема на овој форум Вие не може одговорите на теми на овој форум Вие не може да промените мислења на овој форум Вие не може да го бришите вашето мислење во овој форум Вие не може да ставате атачменти во овој форум
|
|